Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری با بیان اینکه ۴۵۰ هزار نفر از زوار اربعین از مرز‌ها خارج شدند و به سمت مقاصد زیارتی در کشور عراق در حال حرکت هستند، گفت: تا دیروز ۱۰۰ هزار نفر از زائران زیارت خود را انجام دادند و به کشور برگشتند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، داریوش باقرجوان در تشریح آخرین وضعیت اعزام زوار اربعین از طریق بخش حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: از ابتدای طرح سفر‌های اربعین تا پایان وقت روز گذشته، تعداد ۴۵۰ هزار نفر از زوار اربعین از مرز‌ها خارج شدند و به سمت مقاصد زیارتی در کشور عراق در حال حرکت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری اضافه کرد: همچنین در همین ایام، یکصد هزار نفر از زائران زیارت خود را انجام دادند و به کشور برگشتند.

* افزایش زائران در ۲ روز گذشته/ دیروز ۱۰۳ هزار نفر از مهران عبور کردند

وی با تأکید بر اینکه امیدواریم زائران حسینی در این ایام با کمترین مشکل تردد داشته باشند، ادامه داد: ظرفیت مناسبی شامل حدود ۸ هزار دستگاه اتوبوس برای ایام اربعین در نظر گرفته شده است که فعلاً پاسخگوی تقاضای زائران است و البته استقبال زائران هم بسیار زیاد است.

باقرجوان اظهار داشت: روز‌های یکشنبه و دوشنبه هفته جاری شاهد افزایش یکباره تعداد زائران برای عبور از مرز‌ها بودیم، روز گذشته ۱۰۳ هزار زائر فقط از مرز مهران به مقصد عتبات عالیات و کشور عراق خارج شدند.

مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری افزود: همچنین ۵۳ هزار نفر هم روز گذشته از مرز شلمچه خارج شدند و این حکایت از یک اربعین پرشور دارد.

* نظارت بر نرخ‌های بلیت از سوی سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان راهداری

وی با بیان اینکه نرخ‌های بلیت اتوبوس در این ایام کاملاً کنترل می‌شود، اظهار داشت: نظارت‌ها از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای وجود دارد.

مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری با تأکید بر اینکه نظارت بر نرخ‌ها از سوی سازمان تعزیرات حکومتی هم انجام می‌شود، گفت: همین امروز اگر به پایانه‌های مسافری مراجعه کنید همه شرکت‌ها برای هر تعداد تقاضا آماده ارائه سرویس هستند، نرخ‌ها هم جهت اطلاع زائران در پایانه‌ها نصب شده است.

* زائران برای خرید بلیت با فرد وارد مذاکره نشوند

باقرجوان تأکید کرد: به زائران توصیه می‌شود حتماً برای سفر خود از مراکز معتبر بلیت تهیه کنند، اگر زائری یا گروهی از زائران خارج از فرایند شرکت‌های حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافری، بخواهند به عنوان مثال با فرد برای نقل و انتقال وارد مذاکره شوند نه تنها برای خودشان مشکل رخ می‌دهد بلکه برای ما نیز مشکل پیش می‌آید، به هر حال اگر خطایی رخ دهد ما نمی‌توانیم آن فرد خاطی را شناسایی کنیم در حالی که اگر فرایند جابه‌جایی از طریق شرکت‌های حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافری باشد هیچ مشکلی رخ نمی‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه سرویس اتوبوس برای زائران به اندازه کافی وجود دارد، اضافه کرد: از همه پایانه‌های کشور سرویس به سمت شلمچه، چزابه و مهران به اندازه کافی موجود است.

* زائران حتما مدیریت زمان برگشت داشته باشند

باقرجوان با تأکید بر اینکه زائران حتماً مدیریت زمان سفر داشته باشند، توضیح داد: اگر به همین منوال که زائران در حال اعزام به عتبات عالیات هستند با همین آهنگ و توزیع سفر، برگردند قطعاً مشکلی پیش نمی‌آید، اما معمولاً تجربه سال‌های گذشته نشان می‌دهد که دو روز قبل از اربعین، روز اربعین و دو روز بعد از اربعین پیک ایام برگشت زوار است و معمولاً افزایش تقاضا را داریم.

* سرویس‌های شاتلی در مرز مهران از ۲۴ مهر برقرار است

مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری ادامه داد: وقتی به یکباره از یک مرز ۲۷۰ هزار زائر وارد می‌شوند هر میزان ظرفیت هم که وجود داشته باشد پاسخگو نخواهد بود مگر آنکه روش‌های علمی‌تری را به کار گیریم در همین راستا ما سعی می‌کنیم که از ۲۴ تا ۲۹ مهر ماه سرویس‌های شاتلی از مهران به همدان، کرمانشاه و اندیمشک داشته باشیم و در حالت گردشی تردد داشته باشند تا زائرانی که در این تاریخ از مرز مهران خارج می‌شوند ابتدا بسته به استان نهایی مقصد خود به این سه پایانه معین منتقل شوند و از آن پایانه‌های معین که امکانات بیشتری دارند به شهرستان خود اعزام شوند.

وی تأکید کرد: اینکه زائران هنگام برگشت توزیع زمان سفر داشته باشند بسیار ضروری است و قطعاً کمک می‌کند که تردد‌ها تسهیل شود و سرعت جابه‌جایی‌ها افزایش یابد.

گفتنی است طرح سفر‌های جاده‌ای اربعین از ۱۰ مهر ماه آغاز شد و تا ۳۰ مهر ماه ادامه دارد. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زوار اربعین افزایش زائران اربعین سازمان تعزیرات حکومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۷۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در نشست ستاد اربعین حسینی خوزستان که امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل سرسرای استانداری برگزار شد، گفت: مدیران استان باید چندبرابر برنامه‌ها و طرح‌های خود برای موضوع اربعین و آماده‌سازی خوزستان به منظور استقبال از زائران اربعین حسینی وقت و انرژی بگذارند.   وی بر پیش‌بینی و استفاده از امکانات برای ارائه خدمات به زائران در استان به بهترین شکل تاکید کرد و افزود: مسئولان کمیته‌های اربعین حسینی باید طرح‌های هر بخش مربوط به خود را حل کنند.   حسینی محراب با تاکید بر دستگاه‌های استان خوزستان برای استفاده از همه امکانات و تجهیزات خود برای فراهم‌سازی شرایط استقبال از زائران حسینی، ادامه داد: در حال حاضر اولویت استان بحث آماده‌سازی مسیر اربعین حسینی و طرف دیگر آماده‌سازی مرز‌ها برای برگزاری مراسم با شکوه اربعین حسینی کشور عراق است.   استاندار خوزستان اضافه کرد: علاوه بر آماده سازی مکان‌های اسکان زائران حسینی در ورودی‌های استان، باید از فضای مدارس، مساجد و یا مواکب در این ایام استفاده شود.   وی موکب‌داران را گرداننده اصلی اربعین حسینی دانست و گفت: مسئولان وظیفه ایجاد زیرساخت برای مواکب را دارند.   ولی الله حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در ادامه این نشست گفت: در مراسم اربعین حسینی پارسال به همه صنایع و دستگاه‌های استان ابلاغ شد که ناوگان حمل و نقل خود را برای جابه جایی زائران استفاده کنند و برای امسال نیز باید این دستور صادر شود.   وی افزود: روسای کمیته‌های اربعین حسینی برنامه‌ها و طرح‌های مربوط به حوزه کاری خود را زمان‌بندی کنند تا بر اساس زمان باقی مانده اقدامات لازم انجام شود.   حیاتی ادامه داد: همه طرح‌های مربوط به آیین پیاده‌روی اربعین حسینی باید تا یکم مرداد امسال به پایان برسد.   خوزستان از جمله استان‌های کشور است که در ۱۳ سال اخیر میزبان و مسیر تردد زائران حسینی در ایام اربعین بوده است.

دیگر خبرها

  • همایش آموزشی زائران تمتع برگزار شد
  • گردهمایی بزرگ حجاج در استادیوم آزادی ‌/ بایدها ‌و نبایدهای حجاج
  • کاهش قیمت و افزایش خدمات در حج ۱۴۰۳
  • اعزام ۹۲۸ زائر حج تمتع از استان بوشهر به جده
  • حاجی علیزاده: امسال ۱۵ هزار زائر از استان تهران به حج تمتع مشرف می‌شوند
  • امسال ۱۵ هزار زائر از استان تهران به حج تمتع مشرف می‌شوند
  • جزئیات اعزام زائران حج تمتع منطقه کاشان اعلام شد
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی